​Organisatoren feesten Koningsdag binnenstad openen kaasmarkt

24-04-2019
​Organisatoren feesten Koningsdag binnenstad openen kaasmarkt

De organisatoren die verantwoordelijk zijn voor de feesten op Koningsnacht en Koningsdag in de binnenstad van Alkmaar, luiden op vrijdag 26 april precies om 10.00 uur de bel, hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Zij doen dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar.

Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt ontvangt wethouder Elly Konijn-Vermaas de volgende gasten op het Stadhuis: Jeroen van Duin (Gulden Vlies, Koorstraat), Remco de Boer (Stichting Muziek op de Brug, Platte Stenenbrug), Robert-Jan Wille (3 Gram, Paardenmarkt), Ed Schouten (Stichting evenementen Waagplein, Waagplein) en Jefrem Groot (Cateringbedrijf Groot, Hofplein) .

Binnenstad Alkmaar één groot feest op Koningsdag

Ook dit jaar bruist de binnenstad met Koningsnacht en Koningsdag. Met de vele evenementen verdeeld over verschillende plekken, verandert het centrum in één groot feest!

De diverse podia met live bands en DJ’s zijn te vinden op de Platte Stenen Brug, Paardenmarkt, Waagplein, Koorstraat en Hofplein. De feesten zijn voor jong en oud, de toegang is gratis en er is voor ieder wat wils. De volledige line up is te vinden op www.alkmaarprachtstad.nl.

« Ga een pagina terug