John van den Oord van MEE & de Wering opent de kaasmarkt op 3 aug..

01-08-2018
John van den Oord van MEE & de Wering opent  de kaasmarkt op 3 aug..

John van den Oord van MEE & de Wering opent op vrijdag 3 augustus de kaasmarkt.
Om 10.00 uur luidt de heer John van den Oord, projectleider bij MEE & de Wering, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen.
Hij doet dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar.
Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt worden de heer Van den Oord en zijn gasten in het stadhuis ontvangen door wethouder Elly Konijn-Vermaas.
Na 32 trouwe dienstjaren neemt John van den Oord afscheid van MEE & de Wering (en haar rechtsvoorgangers SPD Noord, MEE Noordwest-Holland).
Al deze jaren heeft hij zich enorm verdienstelijk gemaakt voor Alkmaar en haar (meest kwetsbare) inwoners.
Onder andere met vernieuwende projecten gericht op de participatie van kwetsbare mensen (met een beperking). Zoals projecten rond werk, gericht op het opdoen van werkervaring en het klaarstomen voor de arbeidsmarkt.
Met oog voor de talenten (en de ontwikkeling daarvan) van de deelnemers. In oktober 2018 is het officiële afscheid.
Over MEE & de Wering
MEE & de Wering is een professionele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van maatschappelijke dienstverlening en cliëntondersteuning. De cliënten zijn mensen die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om hun leven naar eigen wens vorm te geven. Er kan sprake zijn van een beperking, schulden, armoedesituatie of andere reden waardoor meedoen niet mogelijk is. MEE & de Wering werkt samen met verschillende organisaties zoals gemeenten, scholen, UWV, jeugdgezondheidszorg, zorgaanbieders en gespecialiseerde vrijwilligers.

Helaas was de vaste fotograaf wegens persoonlijke omstandigheden niet aanwezig om foto's te maken. Zal proberen er een aantal te "lenen" en die alsnog te plaatsen. (EW)

« Ga een pagina terug