Suzanne den Dulk opende Alkmaarse kaasmarkt 14 juni

12-06-2019
Suzanne den Dulk opende Alkmaarse kaasmarkt 14 juni
Op vrijdag 14 juni om 10.00 uur luidtde Suzanne den Dulk, algemeen directeur ESPEQ, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét teken dat de markt geheel volgens traditie kon beginnen. Zij deed dit op uitnodiging van het college van burgemeester en wethouders. Voorafgaand aan het bezoek aan de kaasmarkt werden Suzanne en haar gasten in het stadhuis ontvangen door wethouder Paul Verbruggen.Opleiden voor de bouw

Bij ESPEQ leer je voor timmerman, schilder, tegelzetter, metselaar of houtbewerker. Suzanne den Dulk is algemeen directeur bij ESPEQ. Suzanne is een geboren en getogen Alkmaarse. Zij heeft vijftien jaar in de lokale politiek gewerkt, als raadslid in Alkmaar en als wethouder in Den Helder. Haar Noord-Hollandse roots sluiten goed aan bij ESPEQ. Haar persoonlijke affiniteit met de bouw komt voort uit haar arbeidersgezin, haar vader was bouwvakker. De kracht van ESPEQ is de kwaliteit van de vakmensen aan het eind van de opleiding. Professionals die zo aan het werk kunnen in de bouw.

De andere gasten op de kaasmarkt zijn de medewerkers van ESPEQ Stef Noppers, Marije Landman, Mirella Snip en Robert Bloemraad. Lisette Frelink, accountmanager bij het UWV / Werkgeverservicepunt is ook gast omdat zij ESPEQ enorm heeft geholpen bij het vergaren van draagvlak bij gemeenten voor het “Arrangement Statushouders in de Bouw”.


 

« Ga een pagina terug